Ingredients
- 1 1/2 cups all-purpose flour 한컵 반 밀가루..
- 2/3 cup white sugar 설탕..
- 1 1/2 teaspoons baking powder 베이킹 파우더..
- 1/4 teaspoon salt 소금
- 1 cup mashed bananas 바나나 으갠것..한개..
- 1 egg 계란
- 1/2 cup unsalted butter, melted 버터 녹인것..
- 1/4 cup milk 우유..
- 3/4 cup semisweet chocolate chips 초코칩..
만드는 방법..
- Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour a 9x13 inch pan. 175도로 오븐을 예열한다..
- In a large bowl, mix flour, sugar, baking powder and salt. 밀가루 설탕 베이킹 파우더 소금을 잘 섞는다..
- In a separate bowl, combine bananas, egg, melted butter and milk. 다른 볼에 바나나 녹인 버터 우유를 섞는다..
- Stir banana mixture into flour mixture until blended. Be careful not to over mix. 2..3번 두개를 다시 잘 섞는다..
- Stir in chocolate chips. 초코칩을 넣어 잘 저어준다..
- Pour batter into 9x13 inch pan. Bake at 350 degrees F (175 degrees C) 30 to 35 minutes, or until a toothpick inserted into center of cake comes out clean. (It will have some melted chocolate, but no crumbs.) 30분에서 35분 가량 구어준다..다된뒤에 아이싱 수가를 살짝 뿌려준다..
매일 저녁도 하고 빵도 굽는 샤샤..
그 덕분에 난 엄마 노릇에서 잠시 해방된듯한 이 기분..
샤샤가 한국가고 나면 우리는 그저 생존하는듯 지내야 할듯..
ㅎㅎ'또 모르지..
내가 힘내서 잘 먹여줄지도..
그땐 4주 정도는 방학을 하니깐..ㅎㅎ
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